Cseresznyefa bútor a nappaliba
/
/
Cseresznyefa bútor a nappaliba
cseresznyefa bútorok

Cseresznyefa bútor a nappaliba

Cseresznyefa bútorainkat a klasszikus stílus kedvelőinek ajánljuk! Természetes anyagból, minőségi kivitelezésben és csodás színekben készülnek a bútoraink.

A cseresznye, mint faanyag a kemény lombos faanyagok közé sorolható. Ez a fa fajta nagyon értékes faanyag, köszönhetően a kiváló műszaki tulajdonságainak és nem utolsó sorban az esztétikus külsejének. A cseresznyefa bútorokon is tetten érhető a cseresznye fának a finom rajzolatú mintázata és az intenzív, meleg, vöröses barna árnyalatai. A cseresznyét bútor alapanyagként  nagyon könnyen lehet megmunkálni, faragni, szárítani, ragasztani és felületkezelni is a megfelelő odafigyeléssel és szakmai hozzáértéssel.

A tőlünk megrendelhető cseresznyefa bútorok között található tv komód, többféle változatban és méretben, kétféle, választható színben. Ezek a bútorok a klasszikus stílusú berendezéshez illenek, mert szintén ilyen stílus jegyekkel rendelkeznek. Igényes és a polgári miliőt megidéző szobákban megtalálják a helyüket. A bútorokról tudjon meg többet az elérhetőségeink egyikén!

Share this post

 

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Üdvözlöm!

Az Önök és munkatársaink egészségének megóvása érdekében Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogad vásárlókat!

Megértésüket előre is köszönjük!

Váltsa be Kupon kódját!

Még több kedvezmény, még az Akciós termékekre is.

Kód: 1SuNNy

Felhasználható: 2021. december 31-ig.

Bohémia Bútor csapata