Komódok a hangulatos és kényelmes hálószobához!
/
/
Komódok a hangulatos és kényelmes hálószobához!
komód

Komódok a hangulatos és kényelmes hálószobához!

Egy komód a stílusos bútor képviselője. A hálószobában mindig jut hely egy ilyen bútornak, ha praktikus berendezést keres az otthonába!

Vannak olyan tipikus bútorok, amiket a hálószoba berendezésével azonosítunk. Természetesen az ágy szerepel az első helyen, de ugyanígy a felsorolásba tartozik például a gardróbszekrény is vagy az éjjeliszekrény. Egy komód szintén része a hálószoba berendezésének, mert több funkcióval is rendelkezik.

A bútor webáruházunkban a komódok nagy választékát kínáljuk a vásárlóknak. Ha új komódot szeretne vásárolni, de nem akarja végigjárni a bútor áruházakat, akkor érdemes az online piactérben szétnéznie. A mi webshopunkban a komódokból talál stílusban, méretben, színben és alapanyagban is többféle bútort. Nézzen szét nálunk és nem kell több helyen komódot keresnie, mert itt biztosan talál kedvére való hálószoba bútort!

komódjaink kedvelt modellje a fehér komód, ami a maga letisztultságában a modern megjelenést képviseli. Egy ilyen hálószoba bútor az elegáns, modern berendezéshez és stílushoz illik, mert nincs rajta dísz vagy kiegészítő. Ha mégis a klasszikusokat kedveli inkább, akkor sem fog csalódni a kínálatunkban, mert ezekből a modellekből is van dekoratív bútorunk. A komódok méretben, illetve tárolási kapacitás szempontjából is különbözőek. A 3 fiókos komód mellett a nagyobb, 6 fiókos komód is színesíti a bútor kínálatunkat. A hálószoba nagysága és a tárolni kívánt holmik mennyisége is befolyásolja, hogy a szélesebb, magasabb, nagyobb vagy kisebb komódot részesít előnyben a vásárló. A komódból pipere asztal is lehet, dísztárgyak, növények is elférnek a tetején, tehát kihasználatlan biztosan nem marad!

A bútor webshopunkból akár az egész hálószobát vagy a teljes otthonát is be tudja rendezni. Válogasson a szebbnél-szebb, minőségi bútorokból és rendeljen online, új darabokat az otthonába! Az általunk forgalmazott bútorokról kérjen tőlünk további tájékoztatást, ha valamelyik felkeltette az érdeklődését! Az információkat a honlapunkon található elérhetőségek bármelyikén meg tudjuk osztani az érdeklődőkkel.

Share this post

 

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Üdvözlöm!

Azonnal elvihető termékünk:

MADAMA franciaágy

210x 221 x 133 cm, ágyráccsal (180x 200cm),matrac nélkül, zöld szövettel:  480.000Ft, INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL