Szalongarnitúra a békebeli hangulathoz!
/
/
Szalongarnitúra a békebeli hangulathoz!
szalongarnitúra

Szalongarnitúra a békebeli hangulathoz!

szalongarnitúra vendéglátós bútornak is ideális választás. Klasszikus, békebeli hangulatot tud teremteni új bútorokkal is!

A szalongarnitúra klasszikus stílusú bútorokat jelent, olyan kanapékat és foteleket, amik a nagypolgári otthonok szalonjainak berendezését tudják megidézni. A pazar bútor kárpit, a kecses bútorlábak, a finoman ívelt karfák és az egyenes háttámlák, amik büszkén húzzák ki magukat, mind a szalongarnitúra eleganciájának részei. A szalongarnitúrát és annak arisztokratikus stílusát nagyszerűen lehet hasonló berendezés mellé tervezni. Amellett, hogy ízléses nappali bútor válik belőle, vendéglátó egységben is csodásan mutat.

szalongarnitúra egy régi idők hangulatában berendezett cukrászdában vagy kávézóban szinte kötelező elem. Ha nem szeretne drágán, antik bútorokat vásárolni, hanem jó állapotban lévő, stílus hű berendezést keres, akkor válogasson a bútor áruházunk termékeiből! A honlapon megtalálható választék elég széles ahhoz, hogy minden vásárló megtalálja azt a szalongarnitúrát, ami méretben, formában, színvilágban is beleillik abba a térbe, ahol használni szeretnék majd. A bútorok valódi, tömör fa felhasználásával készültek, ízléses, minőségi kárpittal kiegészítve. A szalongarnitúra egyenesen Olaszországból érkezik, magán viselve az olasz bútorgyártás jegyeit. Kimagasló színvonal, finom arányok és biztos ízlés mentén készülnek ezek a csodás bútorok, az olasz szalongarnitúrák. 

A bútor webáruházunkban több stílusban készült, új bútorok sorakoznak arra várva, hogy valaki meglássa bennük a fantáziát és hazavigye őket. Otthonra, kávéházba vagy cukrászdába is csodásan illenek az általunk forgalmazott szalonbútorok. Megtetszett valamelyik modell és szeretné megrendelni? Ne hagyja ki a lehetőséget arra, hogy kedvező áron legyen új bútora! Rendeljen online bútort most, hiszen egyes darabok akciós áron kaphatóak! A kiválasztott termékekkel kapcsolatban szívesen válaszolunk minden kérdésére. Lépjen kapcsolatba velünk bármelyik, megadott elérhetőségünkön!

Share this post

 

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Üdvözlöm!

Azonnal elvihető termékünk:

MADAMA franciaágy

210x 221 x 133 cm, ágyráccsal (180x 200cm),matrac nélkül, zöld szövettel:  480.000Ft, INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL