ELŐSZOBA

FEDEZZE FEL VÁLASZTÉKUNKAT !

MODERN ELŐSZOBA BÚTOR MINDEN IGÉNYRE!

Az előszoba nem mindenhol adott, változó, hogy hol milyen kialakítású egy lakás vagy ház belső tere. De még oda is kell előszoba bútor, ahol a bejárati ajtó a hallba, a konyhába vagy a nappaliba nyílik. Ettől lesz otthonosabb jellege a térnek, miközben megtartja funkcióját is.

Szerencsére ma már az előszoba bútor is sokféle lehet, követve a változó igényeket. Webáruházunk termékkínálatának kialakításánál éppen ezért törekedtünk a sokszínűségre és a praktikusságra is. Különféle előszoba bútorokat és kiegészítőket forgalmazunk változatos stílusban, méretben és formában.

Csak egy fogasnak van hely, de nem szeretne tucat darabot beállítani az előszobába? Jól jönne egy tükör, de már nincs hely a cipőtartó mellett? Cserélje le tükrös cipőtartóra! Szerencsés, és az előszobája tágas? Elfér benne egy komplett előszoba bútor akasztóval, kabát szekrénnyel, cipőtartóval és tükörrel! A minimalista stílus híve? Válogasson modern előszoba bútorainkból!

Színesítse előszobáját dizájnos kiegészítőkkel, alakítsa minimalista stílusban vagy rendezze be klasszikus hangulatban! Elérhetőségeinken mindent megtudhat az előszoba bútorainkról!

 

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Üdvözlöm!

Azonnal elvihető termékünk:

MADAMA franciaágy

210x 221 x 133 cm, ágyráccsal (180x 200cm),matrac nélkül, zöld szövettel:  480.000Ft, INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL