ÉTKEZŐ

További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeinken!

További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeinken!

Rendezze be étkezőjét stílusos bútorainkkal!

Az olasz Calligaris cég Európa legnagyobb étkezőbútor specialistája.

Választékában megtalálhatók a modern vonalvezetésű asztalok, székek, tálalószekrények legkülönfélébb változatai a fa, a fém, az üveg, valamint a műanyag alapanyagok felhasználásával, kiegészülve a szövet és a bőr kárpitanyagokkal.
A változatos színek és nemes anyagok az elegáns vonalvezetésű formák lehetőséget adnak a magas minőségű, látványos étkezők berendezéséhez.

Új étkezőasztal? Nálunk megtalálja! Étkezőasztalt vásárolna? Határozott elképzelése van, vagy még Ön sem tudja igazán, melyiket válassza? Nézzen szét bútoráruházunkban, nálunk egészen biztosan megtalálja a megfelelő étkező bútort!

Kisebb vagy nagyobb étkezőasztal érdekli, sötétebbre vagy világosabbra, egyszerűbbre esetleg díszesebbre gondolt? Jól fontolja meg az alapvető igényeit, mert a döntésnek, ahogyan minden bútor kiválasztása esetében, itt is súlya van. Az étkezőasztal kiválasztásával egyúttal a helyiség stílusa, megjelenése is meg lesz határozva, olyat érdemes tehát vásárolni, ami nemcsak bútor, hanem stíluselem is, ami ideális a hétköznapi vacsorákhoz, de akkor is megállja a helyét, ha az egész baráti társaságot vendégül hívja.

Ne hamarkodja el tehát az étkezőasztal vásárlást, és válasszon körültekintően, ha már tudja, hogy mire van szüksége!

Nálunk garantáltan talál akkora választékot étkezőasztalokból is, amiben megleli új bútorát. Tekintse meg bútoráruházunk kínálatát, és lépjen velünk kapcsolatba, szívesen segítünk mindenben!

Étkező bútorok kaphatóak kedvező áron, modern stílusban!

Az étkező stílusban és kényelemben sem maradhat el egyik helyiség mögött sem. Ha Önnek mindkét tényező egyformán fontos, akkor minden bizonnyal elnyerik majd a tetszését a modern stílusban készült étkező bútoraink.

Ezek az étkező bútorok jellegzetesek, dekoratívak, egyszerűek, mégis felejthetetlenek. Magukon hordozzák a modern stílus jegyeit, tehát minden sallangtól mentesek, mégis nagyon esztétikusak, egyediek. Az ilyen étkező bútorok is akkor érvényesülnek leginkább, ha hasonlóan minimalista környezetbe helyezik őket.

A webáruházunkban elérhető, modern étkező bútorok alapanyagai között megtalálható a fa, a fém és az üveg is, mind modern formába öntve. Asztalok, székek kimagasló színvonalon kaphatóak, egyedi dizájnban a modern étkezők berendezéséhez. Ha érdeklődik termékeink iránt, böngésszen webáruházunkban!

Érdemes most szétnézni a webáruházunkban, mert sok termékünk, köztük a modern étkező bútorok is kedvezményes áron kaphatóak. Tájékoztatásért keressen minket a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Étkező bútort vásárolna?

A konyha és az étkező egy otthon központja, hiszen itt gyűlik össze a család a közös étkezések alkalmával, éppen ezért nem mindegy, hogy milyen étkező bútorokat választunk. Fontos, hogy kiszolgálja az igényeinket, de emellett az esztétika is egy fontos szempont. Egy szép étkezőben jobban esnek a finom falatok, és a beszélgetés is könnyebben megy, főleg, ha vendégeket is hívunk, de persze ehhez olyan étkező bútorokra van szükség, amikkel megoldható több ember kiszolgálása is.

Ha olyan étkező bútorok között szeretne válogatni, amik nem csupán hasznosak, de dekoratívak is, tekintse meg kínálatunkat! A nálunk kapható étkező bútorok között megtalálhatja azt a garnitúrát, amelyik tökéletesen illeszkedik majd az otthona stílusához, és a család igényeit is ki fogja szolgálni. Természetesen külön asztalokat, illetve székeket is vásárolhat, így kiegészítheti meglévő bútorait is egy új elemmel.

Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Kategóriák

 

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Üdvözlöm!

Azonnal elvihető termékünk:

MADAMA franciaágy

210x 221 x 133 cm, ágyráccsal (180x 200cm),matrac nélkül, zöld szövettel:  480.000Ft, INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL