ÉTKEZŐ

Rendezze be étkezőjét stílusos bútorainkkal!

Az olasz Calligaris cég Európa legnagyobb étkezőbútor specialistája.

Választékában megtalálhatók a modern vonalvezetésű asztalok, székek, tálalószekrények legkülönfélébb változatai a fa, a fém, az üveg, valamint a műanyag alapanyagok felhasználásával, kiegészülve a szövet és a bőr kárpitanyagokkal.
A változatos színek és nemes anyagok az elegáns vonalvezetésű formák lehetőséget adnak a magas minőségű, látványos étkezők berendezéséhez.

Új étkezőasztal? Nálunk megtalálja! Étkezőasztalt vásárolna? Határozott elképzelése van, vagy még Ön sem tudja igazán, melyiket válassza? Nézzen szét bútoráruházunkban, nálunk egészen biztosan megtalálja a megfelelő étkező bútort!

Kisebb vagy nagyobb étkezőasztal érdekli, sötétebbre vagy világosabbra, egyszerűbbre esetleg díszesebbre gondolt? Jól fontolja meg az alapvető igényeit, mert a döntésnek, ahogyan minden bútor kiválasztása esetében, itt is súlya van. Az étkezőasztal kiválasztásával egyúttal a helyiség stílusa, megjelenése is meg lesz határozva, olyat érdemes tehát vásárolni, ami nemcsak bútor, hanem stíluselem is, ami ideális a hétköznapi vacsorákhoz, de akkor is megállja a helyét, ha az egész baráti társaságot vendégül hívja.

Ne hamarkodja el tehát az étkezőasztal vásárlást, és válasszon körültekintően, ha már tudja, hogy mire van szüksége!

Nálunk garantáltan talál akkora választékot étkezőasztalokból is, amiben megleli új bútorát. Tekintse meg bútoráruházunk kínálatát, és lépjen velünk kapcsolatba, szívesen segítünk mindenben!

Kategóriák

 

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Üdvözlöm!

Váltsa be Kupon kódját!

Még több kedvezmény, még az Akciós termékekre is.

Kód: 1Sunny

Felhasználható: 2019. december 31-ig.

Bohémia Bútor csapata