Rólunk

A STÍLUS ITT KEZDŐDIK

A Bohémia Bútor Kereskedelmi Kft. 2001 májusában kezdte meg kis- és nagykereskedelmi működését, kezdetben cseh gyártmányú bútorokkal foglalkoztunk, de időközben a választék kibővült szlovák és olasz gyártmányú fabútorokkal, szlovák gyártmányú kárpitozott bútorokkal.

A Bohémia Bútor forgalmazásában található választékra jellemzőek a letisztult, modern formák, a gondos kivitelezés, a felhasznált nemes anyagok, a változatos színek, valamint a bőséges elemválaszték.

Áruválasztékunkat kibővítettük lámpákkal, speciális szőnyegekkel, valamint órákkal, képekkel és kisbútorokkal.

Bútoraink közt megtalálhatók a nappali bútorok, hálószoba bútorok, gyermek – és ifjúsági bútorok , étkezők , kerti bútorok , irodabútorok, valamint ülőgarnitúrák.

Tekintse meg új termékeinket és válogasson kedvére !

Tudja, hogy milyen környezetben érezné igazán jól magát? Ha nem, segítünk!

Lapozzon bele Stíluskalauzunkba, ahol különböző élettereket rendeztünk be nappali és hálószobabútorokkal, étkezőkkel és gardróbokkal, gyermek- és ifjúsági bútorokkal, ülőgarnitúrákkal.

Bemutatónkat úgy állítottuk össze, hogy egymás mellé rendeltük az egymáshoz illő bútorainkat, mintha oldalpáronként egy-egy lakás lennének, egy stílusban tartva. Az egy oldalon szereplő bútorok sok esetben nem is egyetlen gyártó termékei, munkatársaink ízlését és felkészültségét dícséri a bútorok és kiegészítők harmóniája.

Kedvelheti a modern, vagy klasszikus stílust, képzelheti bútorait színesnek, vagy decensnek, biztos talál kedvére berendezett enteriőröket.

 

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Üdvözlöm!

Azonnal elvihető termékünk:

MADAMA franciaágy

210x 221 x 133 cm, ágyráccsal (180x 200cm),matrac nélkül, zöld szövettel:  480.000Ft, INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL