Bárszékek

/
/
/
Bárszékek

  Konyhapultjához illő bárszéket keres? Nálunk megtalálja!

  A kicsi konyhák, a garzonlakások megmentője a konyhapult és a hozzáillő bárszékek. A kényelmes étkezésről, a közösen eltöltött időről azoknak sem kell lemondania, akik nem tudnak vagy nem szeretnének sok helyet foglaló étkezőasztalnál, hagyományos étkezőszékeken reggelizni, ebédelni, vacsorázni.

  Egy jól megválasztott bárszék nemcsak a komfortos használatot garantálja, de hozzájárul a dizájnos lakásbelső kialakításához is. Ezt különösen könnyű megvalósítani olyan minőségi olasz termékekkel, mint amilyenek az általunk forgalmazott bárszékek. Tekintse meg, mit kínálunk bárszék kategóriában, és válassza ki a stílusban Önhöz közel álló darabot! Modern vagy éppen klasszikus formavilágú, csúcsminőségű anyagokból készült, egyedi megjelenésű bárszékekkel berendezett konyhában sütni-főzni, étkezni, vendéget fogadni kellemesebb élmény! Egy minden tekintetben színvonalas bárszék, Bohémia Bútor minőségben hosszú távon is jó befektetés!

  Érdeklődjön webáruházunk termékeiről a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, ha felkeltették a figyelmét olasz bárszékeink!

   

  Kosár

  Nincsenek termékek a kosárban.

  Üdvözlöm!

  Azonnal elvihető termékünk:

  MADAMA franciaágy

  210x 221 x 133 cm, ágyráccsal (180x 200cm),matrac nélkül, zöld szövettel:  480.000Ft, INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL