Ismerd meg jobban a társad párterápia által
/
/
Ismerd meg jobban a társad párterápia által

Ismerd meg jobban a társad párterápia által

Alig van közös programod a pároddal? Gyertek el egy alkalomra, és a párterápia keretében új színt kaphat a pároddal együtt töltött idő. Adj egy kicsit, hogy sokat kapj. Fejlődnünk elengedhetetlen a konfliktuskezelés és megoldás, és a feszültségtűrés és oldás területén. Higgy abban, hogy Neked is megoldás lehet a párterápia. Tehát, abban az esetben tudod melyik testtájékon jobban mondva hajlamos a zsírpárnákat felhalmozni, akkor azon testrésszekkel kapcsolatban álló blokkok okait megérdemelt megkeresni. Miért pótolhatatlan avagy megérdemelt az tudatosság fejlesztésével foglalkozni? A férjed minden megjegyzésedre csak legyint?  A párterápia kiváló felület lehet arra, hogy újra komolyan vegyen a társad. 

Úgy érzed, a férjed kihagy a fontos döntésekből? A párkapcsolati tanácsadás keretein belül segítünk abban, hogy újra komolyan vegyétek egymás céljait. Pszichológusként hivatásomnak tartom, hogy a hozzám fordulókat elkötelezetten kísérjem az tudat útján, szuper tudásommal és együttérzésemmel. Ne hazudj – mellőzd átmenetileg az apró, kis füllentéseket is. A párkapcsolati tanácsadás segítségével Te is új oldaláról ismerheted meg a párodat.Amennyiben az apával összeszólalkozás volt, passzív szülői mintát mutatott, előforduló tettlegesség volt, akkor sérülhet a férfiakkal releváns véleményünk, és ennek apropóján messze tarthatjuk magunktól a pofa energiákat kifejezetten pontosabban mondva megüzen alatt. A párkapcsolati tanácsadás az első alkalommal kezdődik, utána pedig a ti döntésetek, hogy meddig veszitek igénybe. 

Kiráz a hideg az ismeretlen, új dolgoktól? Erősítsd meg magad az  önbizalom növelés adta lehetőségekkel. Senki nem tud enni helyettünk és leszámítva a gyerekkort, mikor édesanyánk támaszt nyújt rólunk, felnőttként magunknak indokolt az burkolás és ivás fronton a utóbbi döntést és aktivitást megtennünk. Sok körülötted az energiavámpír? Az önbizalom növelés által minőségi kapcsolatokat alakíthatsz ki magad körül. Ezen a konzultáción feltérképezem személyiséged integritásának aktuális állapotát, és felvázolom részedre a ép önismerethez és önbizalomhoz létfontosságú egyéb lépéseket. Mire számíthatsz az kulcsfontosságú találka alkalmával? Motivációval segítek Neked, hogy megtaláld a motivációt az életedben, amelynek a segítségével javíthatsz a hozzáállásodon. Még a legapróbb dolgokban is képtelen vagy dönteni? Ha az önbizalom növelés a cél, érdemes szakemberhez fordulni, aki segít abban, hogy mindig úgy határozz, ami a legtöbbet adja Neked.

Share this post

 

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Üdvözlöm!

Azonnal elvihető termékünk:

MADAMA franciaágy

210x 221 x 133 cm, ágyráccsal (180x 200cm),matrac nélkül, zöld szövettel:  480.000Ft, INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL